Lentebierdiner
Bieren

[Verplaatst naar 11 mei] Zin in een diner met lentebieren?

Na het bockbierdiner in oktober organiseert restaurant Sjiek aan de Amstel in Uithoorn nu een lentebierdiner met biersommelier Stephanie Verkerk. Net als bij het geslaagde bockbierdiner word je verwend met een mooi vijfgangendiner. Bij iedere gang drink je een fantastisch lentebier.

Lentebierdiner

Lentebier

Lentebier is een breed begrip. Denk niet alleen aan lentebock of meibock, maar ook aan andere bieren die echt bij de lente passen. Net als in oktober 2021 help ik Stephanie bij het vertellen van de verhalen over de bieren en waarom ze bij een bepaald gerecht worden geserveerd. Stephanie selecteerde mooie, allemaal Nederlandse, bieren. Chef Pascal van der Beek maakte samen met Stephanie de combinaties.

Een avondje uit

Ben jij erbij op11 mei? Uithoorn ligt in de regio Amsterdam, maar ook vanuit Utrecht ben je er zo. Het restaurant ligt aan de gezellige Amstelkade. Inderdaad, direct aan de rivier de Amstel. Het is een avondje uit, midden in de week. Via de website van Sjiek aan de Amstel kan je reserveren. Kom genieten van een heerlijk diner met mooie bieren!