Heineken 150 jaar pakket winactie
Bierwereld Brouwerijen

Win jij deze: ‘Heineken 150 jaar’ reiskoffer?


Heineken®️ bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd! Wat in 1873 in Amsterdam begon, is nu wereldwijd, in 190 landen, een omarmd biermerk. Hopsters.eu mag een ‘Heineken 150 jaar’ pakket weggeven in een fraaie rolkoffer van hoge kwaliteit.

Maak kans op een fraai jubileumpakket!

Jij maakt kans op het exclusieve Heineken 150 jaar pakket. Naast een aantal heerlijke (alcoholvrije) pilsjes, zit dit pakket ook vol met echte Heineken goodies. Glazen, een bieropener en een heuse Heinie-trui! Ook ben je met het pakket zelf helemaal gesetteld voor jouw volgende reis met deze speciale Heineken rolkoffer.

Wil je kans maken op deze fraaie rolkoffer met limited edition verpakkingen en meer? Volg dan hopstersblog op X en mail naar hopstersblog@gmail.com wat jouw favoriete naam voor een heerlijk koud glas Heineken is! Is dat Goudgele Rakker? Of toch Biertje?

Uit de inzenders wordt 1 winnaar gekozen. De enige voorwaarde is dat je op een adres in Nederland woont. Het pakket wordt verzonden vanuit de Heineken-organisatie.

Heineken 150 winactie
Heineken 150 pakket in kwalitatieve rolkoffer

Nationale trots

Op hopsters.eu gaat het vaak over craftbier, maar je vindt er ook artikelen over Heineken:

Zes dingen die je nog niet wist over Heineken

Heineken 150: limited edition verpakkingen

Heineken met bijzondere gist in de hoofdrol

Interview met Willem van Waesberghe (Heineken) en Peter Rouwen (Brouwerij Noordt)

Heineken is het meeste waardevolle biermerk

Heineken Silver moet twintigers verleiden

It could only be Heineken

Heineken 0.0 neemt qua smaak een voorsprong

Heineken is uitgegroeid tot een wereldspeler en werd een van de merken waar Nederland trots op is. Na de opkomst van speciaalbieren, stapte Heineken ook in die markt via diverse overnames.

Meedoen?

Stuur jouw favoriete bijnaam voor Heineken naar hopstersblog@gmail.com en wie weet reis jij volgende keer in koude kletser-stijl!”