Van der Valk Bavaria
Brouwerijen

Van der Valk en Bavaria openen uniek hotel in Lieshout

Van der Valk Hotels en Bavaria hebben vandaag bekend gemaakt dat ze een bijzondere samenwerking aangaan en op korte termijn een uniek pop-up hotel openen in de Noord-Brabantse bierbrouwerij.

Totaalbeleving bij Bavaria

Het te openen hotel is naast een waanzinnige locatie, van alle gemakken voorzien en biedt een absolute totaalbeleving die uniek is in zijn soort. Natuurlijk gaat dit alles gepaard met de vertrouwde Van der Valk kwaliteit en gastvrijheid, gecombineerd met de bourgondische en verrassende kijk van Bavaria. Denk aan uniek vervoer van en naar het hotel, diverse culinaire verrassingen en alle tijd om uitgebreid te genieten van bijzondere wellnessfaciliteiten.

Boeken? Vergeet het maar …

De nieuwste aanwinst van Van der Valk en Bavaria opent haar deuren op vrijdag 10 juni en is slechts 2 nachten geopend voor een zeer selectief gezelschap. Reserveren is niet mogelijk, maar de geluksvogels die uitgekozen worden, zijn de eerste en ook enige gasten die deze ‘once-in-a-lifetime opportunity’ mogen beleven.

Deuren die normaal gesloten blijven, worden voor één keer geopend. Meer over deze ludieke samenwerking tussen twee gevestigde Nederlandse familiebedrijven wordt morgen via de verschillende kanalen van Bavaria bekend gemaakt.

Van der Valk Bavaria
Bavaria Brouwhuis wordt Van der Valk hotel