Vallende Ekster Bird Brewery
Bieren New England IPA

Vallende Ekster: New England IPA van Bird Brewery

Deze New England IPA is is gebrouwen voor Nacht van de Nacht (24 oktober 2020), een nacht waarbij aandacht wordt gevraagd voor klimaat, lichtvervuiling en energiebesparing. “In het donker komt de smaak van het bier het allerbest naar voren, laat vooral de lichten uit”, zeggen de brouwers, niet zonder gevoel voor marketing.

De Vallende Ekster (5,9%/14EBC/20IBU) heeft een stevige body en zit boordevol tropische hoppen voor de ultieme fruitexplosie. Volgens de brouwers een blond, doordrinkbaar, zacht bier dat goed samengaat met geitenkaas, pittige curry.

Vallende Ekster met volle body

Deze New England IPA heeft een volle body door het gebruik van gerst, tarwe én haver. Door de lage bitterheid en de tropische aroma’s is het voor echte NEIPA liefhebber een doordrinker, vinden de brouwers. Uiteraard kan je dat het beste zelf beoordelen, door het te proeven. Dat kan in House of Bird in het Diemerbos.

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht vraagt aandacht voor het klimaat, lichtvervuiling en energiebesparing. Doe je lichten uit en ga op 24 oktober mee op een van de activiteiten. Samen genieten van het donker!

Vallende Ekster Bird Brewery
Vallende Ekster NEIPA