Two Chefs Brewing single hop
IPA

Two Chefs Brewing: New Zealand Single Hop Series


Two Chefs Brewing lanceert een nieuwe vierdelige IPA serie die hop op speciale wijze in de schijnwerpers zet. Dit is niet zomaar een viertal bieren, deze reeks van Single Hop IPA’s zijn ieder met een andere exclusieve hopsoort uit Nieuw-Zeeland gebrouwen.

Two Chefs Brewing Single hop

Exclusieve Nieuw Zeelandse Hop

Hoofdbrouwer Tony Miller van Two Chefs Brewing komt zelf uit Australië en hij wilde al langer een reeks brouwen met unieke hopsoorten uit Nieuw-Zeeland, omdat Nieuw-Zeelandse hopsoorten werkelijk uniek en onmiskenbaar zijn!

“Bij Two Chefs werken wij direct met onze hopleverancier uit Nieuw-Zeeland en dit jaar hebben wij vier van hun beste en meest verse hoppen weten te bemachtigen! Met deze unieke en spannende hop-soorten hebben wij een single hop serie gecreëerd. Deze vier IPA’s zijn op volledig identieke wijze gebrouwen en ontworpen om “the full experience” van deze specifieke hopsoorten te laten ervaren. Nelson Sauvin is wellicht de meest bekende hop, maar ken je al Motueka, Pacific Sunrise en Riwaka?”

Vier typen hop

Elke type hop heeft een eigen karakter en unieke smaak en daarom is elke IPA ook anders. Motueka hop heeft een citrus-achtig smaak met een vleugje basilicum en rozemarijn. De Pacific Sunrise hop is een stuk tropischer met een rijke tonen van mango. Nelson Sauvin is een knaller van een hop met een karakteristieke fruitige smaak en subtiele bitterheid. Als laatst is er de Riwaka hop, een gedurfde maar kruidige hop met gebalanceerde bitterheid, die ook bekend staat als de rockster onder de hoppen. De hele serie naast elkaar is gegarandeerd een bijzondere smaakbeleving!

Identiek en toch anders

Dit project met vier limited-edition India Pale Ale’s van 6.6% is voor zowel de die-hard speciaalbier geek als voor nieuwsgierige bierdrinker. Het draait volledig om de smaak en subtiliteit die hop kan hebben in een IPA. De bieren zijn volledig identiek gebrouwen volgens exact hetzelfde recept, alleen de toegevoegde hopsoort is anders. De proever zal de impact van de hop merken en de mooie verschillen ervaren dat dit ene ingrediënt heeft op de smaak, geur, bitterheid en algehele ervaring van het bier.

Two Chefs Brewing

Single Hop Series 4-Pack

Benieuwd? Vanaf maandag 5 september is de serie als 4-Pack met limited-edition glas en informatieve flyer verkrijgbaar via de Two Chefs Brewing webshop en bij gespecialiseerde bierwinkels. Verder zal de bijzondere serie vers op tap te proeven zijn bij de Two Chefs Foodbarren in Amsterdam West en Zuid.

webshop.twochefsbrewing.com