Queer Beer
Bieren Witbier

‘Queer Beer brengt diversiteit en inclusie’

‘Bier drinken zal nooit meer hetzelfde zijn; vandaag vieren we de gebierte van Queer Beer’. Zo opent het persbericht van Nederlands nieuwste biermerk, dat net even anders is dan andere brouwerijen. ‘Bij Queer Beer geloven we in ons onderscheiden van de massa en het omarmen van iedereen. Queer Beer is meer dan een biermerk, we zetten ons namelijk in voor een positieve impact op de maatschappij!

Queer Beer breekt met stereotypen en omarmt diversiteit. Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan een nieuw hoofdstuk in de wereld van bier! Ons bier is met trots gebrouwen samen met mensen uit de queer community.

Queer Beer

Drink bier en maak impact

Impact maken terwijl je bier drinkt? Dat kan! Door het drinken van dit nieuwe bier support je de queer community. Per bier gaat een deel van de opbrengst naar goede doelen die zich inzetten voor het welzijn van de LHBTIQA+ community. Ons doel is zichtbaarheid vergroten, bijdragen aan het welzijn van de queer gemeenschap en uiteindelijk gelijkheid.

Queer Beer is voor iedereen

Kordaat bier – ‘voor alle kordate mannen’? Nee hoor, daar doen wij niet aan. Wij geloven in inclusiviteit! We creëren bieren voor iedereen en streven ernaar dat alle mensen, ongeacht hun huidskleur, achtergrond, genderidentiteit of seksuele geaardheid, zich welkom voelen. Met Queer Beer willen we verbinden: bier brouwen en drinken is immers het leukst om samen te doen.

We doen het net even anders. We laten de diversiteit die onze kleurrijke gemeenschap kenmerkt terugkomen in onze bieren. Het is gemaakt met pure ingrediënten en verrassende smaken; ons bier is anders! Daarom vieren we onze lancering met een verfrissend witbier: Hoppy White – Spicy Mango.’

Bron: persbericht

Queer Beer