Jopen Blurred Lines blik
Brouwerijen Verpakkingen

Prijswinnend bier Blurred Lines van Jopen nu ook in blik

Dezelfde tropische explosie, maar dan duurzamer verpakt

De New England IPA Blurred Lines van Jopen is vanwege zijn fruitige smaaksensatie geliefd bij bierliefhebbers én kenners. De prestigieuze European Beer Star 2022 heeft Blurred Lines bekroond met brons. Na Mooie Nel en Non IPA, is ook deze juicy IPA van Jopen nu in blik verkrijgbaar.

Veilig in blik

De verpakking van bier is belangrijker dan het misschien op het eerste gezicht lijkt. In glas of blik is een wezenlijk verschil. Glas laat 2% van schadelijk UV-licht door, blik 0%. De kans op ‘lichtschade’ van het bier (waardoor het minder lekker smaakt) wordt daarmee gereduceerd tot nul. Daarnaast houdt blik zuurstof beter buiten de deur; oxidatie zal niet snel plaatsvinden. Verder gaat blik minder snel stuk, is het makkelijker volledig te recyclen en efficiënter te transporteren. Dit betekent dus een lagere milieubelasting.

Jopen blurred lines blik

Dit is de reden waarom ook Jopen steeds meer beweegt richting blik. Niet voor niets gingen andere populaire bieren van Jopen, zoals Mooie Nel en Non IPA, Blurred Lines hierin al voor. Het past bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Jopen om de voetafdruk te willen verkleinen. En het geeft de bierliefhebber nu nog meer mogelijkheden om Blurred Lines gemakkelijk, en ook gekoeld, mee te nemen uit het schap.