Pairing
Bier en eten

Pairing: nieuw bier & spijs concept

Pairing is een uniek bier & spijs concept. Met pairing kan je op elk moment en voor elke gelegenheid thuis een bier & spijs ervaring op culinair niveau organiseren zonder rekening te houden met locaties, beschikbaarheden of corona-maatregelen!

De mensen achter dit initiatief zijn chef  Jorn Verhoof, programmamaker rondom voedsel Anne Reijnders en biersommelier Uwe Kalms.

Uitzonderlijk

Chef Jorn Verhoof en internationaal biersommelier Uwe Kalms stellen elk seizoen een nieuw pakket samen waarbij de culinaire gerechtjes van Jorn perfect begeleid worden door de bierkeuzes van Uwe. Het gaat hier niet simpelweg om borrelhapjes bij een lekker biertje, het gaat om het ervaren van uitzonderlijke bier & spijs combinaties.

Pairing

Videobegeleiding

Jorn en Uwe zullen je tijdens de bier & spijs ervaring door middel van een video begeleiden en de combinaties verder uitleggen. Zo kunnen jullie makkelijk thuis een interactief bier & spijs event organiseren – op elk gewenst moment. Je hoeft niets anders te doen dan de gerechten thuis klaar te zetten, de bieren erbij te serveren en te genieten.

‘Jorn en Anne (De Lekkere Man) hebben hun liefde voor gastronomie en verhalen vertellen gecombineerd met de nieuwsgierigheid naar de wereld achter ons eten. Ons land, onze regio, het seizoen; er is zoveel smaakvol potentieel dat we onbenut laten, Jorn en Anne laten je er graag kennis mee maken. Dit doen ze in de vorm van catering en andere gastronomische belevingen, zoals dit pakket en zo nu en dan een zelf georganiseerd diner,’ zo meldt het persbericht

Bier = culinair product

Internationaal biersommelier Uwe wil bier graag laten zien als wat het is: een culinair product. Zijn passie is het combineren van smaken en aroma’s en het delen van zijn kennis over bier. Dat doet hij op locatie, online en offline.

Samen hebben ze dit concept bedacht waarbij hun passie voor aroma’s, smaken en beleving naar een fascinerend product vertaald zijn.

Voor meer informatie:

Anne: hallo@delekkereman.nl / 0610601805

Jorn: jorn@delekkereman.nl / 0618647471

Uwe: uwe@uthoka.com / 06 2414 7747