Bieren Limited Edition Verpakkingen

Limited Edition Warsteiner fles voor filmfestival Rotterdam

Warsteiner verwelkomt bezoekers van International Film Festival Rotterdam (IFFR) voor het derde jaar op rij met een Limited Edition Warsteiner bierfles. Het design van de fles combineert de IFFR campagne ‘Welcome to Planet IFFR’ en het bijbehorende logo met de zwarte en gouden kleuren uit de huisstijl van Warsteiner. De tekst ‘Welcome to Planet IFFR’ heet alle bezoekers van harte welkom in de filmische wereld die tijdens IFFR wordt neergezet. Van 25 januari tot en met 5 februari wordt Warsteiner Premium Pils geschonken en gedronken uit dit collector’s item op verschillende festivallocaties en bij geselecteerde Rotterdamse horecagelegenheden.

De kunst van pils

De ‘Welcome to Planet IFFR’ limited edition Warsteiner bierfles is de derde van een reeks flessen die speciaal voor IFFR zijn ontworpen door Warsteiner. De Duitse familiebrouwerij heeft nauwe banden met de kunst- en cultuursector: het merk heeft haar eigen kunstprijs de Blooom Award en ontwikkelt jaarlijks een Art Collection waarbij bierflessen of Tulpglazen als canvas worden gebruikt door internationale kunstenaars. Ook gaat er ieder jaar weer een nieuwe Limited Edition IFFR fles in première. Een grote oplage flessen wordt voorzien van een sleeve waarop de huisstijlen van Warsteiner en IFFR samenkomen. Dit jaar sluit het design perfect aan bij de bredere beeldcampagne van IFFR en toont dit jaar de vernieuwde iconische tijger als een kleurrijke planeet -Planet IFFR- op een zwarte achtergrond.

warsteiner-x-iffr-fles-en-tulpglas-bar

Verkrijgbaarheid

De Limited Edition bierfles is de hele festivalperiode (woensdag 25 januari t/m zondag 5 februari) verkrijgbaar bij geselecteerde horecagelegenheden in Rotterdam. De bierfles wordt onder andere geserveerd bij de barren van het festivalhart, zoals De Doelen en de Schouwburg. Ga voor meer informatie over de samenwerking tussen Warsteiner en IFFR en over de bierfles naar www.warsteiner.nl/iffr2017.

alle-warsteiner-x-iffr-flessen
Drie limited editions voor Filmfestival Rotterdam