Bier en eten Biercultuur Bieren Brouwerijen

Lagunitas zet voet aan de grond in Amsterdam met Tapkabinet

Gisteren was de officiële opening van Lagunitas Tapkabinet Amsterdam. Het is de eerste taproom van Lagunitas buiten de VS en een aanwinst voor Amsterdam. De opening werd opgeluisterd met muziek van een Mexicaanse band, goed eten en natuurlijk veel bier.

Huiskamer

‘Lagunitas TapKabinet wordt de huiskamer van bierminnend Amsterdam. Hier kun je naast bijzondere tapbieren en spannende speciaalbieren op fles terecht voor lunch en diner onder het genot van live muziek. De menukaart wordt een vernieuwende mix tussen klassieke Amerikaanse en Nederlandse stijlen. Uiteraard ontbreken de limited editions van het Amerikaanse biermerk Lagunitas niet. Deze taproom is de eerste horecazaak van Lagunitas buiten Amerika en richt zich op de bewoners van Amsterdam’, zo meldt het persbericht da in november werd verspreid.

fznor

Exclusief

De verwachtingen die het persbericht opriep, zijn waargemaakt. Wie in een ontspannen sfeer wil genieten van de uitgesproken Lagunitas bieren, moet naar De Pijp, waar in de Eerste van der Helststraat dit nieuwe bierwalhalla is te vinden, waar veel exclusieve bieren, de zogenoemde specials,  van Lagunitas zijn te proeven.

bsh