Bieren Pils

Kroon Pils bestaat nog; snel geleverd, zonder contract

De mooie brouwerij De Kroon stopte jaren geleden al met brouwen van het in de regio befaamde Kroon Pils en het uitstekende Kroon Briljant. Bavaria werd de eigenaar van het merk en Gerard de Kroon maakte van de schitterende historische brouwerij een museum met mini-brouwerij. Inmiddels is brouwerij Van de Oirsprong gevestigd in de oude Kroonbrouwerij. De ‘bieren van de Oirsprong ’ zijn onder andere verkrijgbaar bij de Hema. Maar het aloude merk Kroon bestaat ook nog. Bavaria vestigt er deze dagen extra de aandacht op.

Kroon bier, Bavaria dus,  maakt het voor horecaondernemers als eerste mogelijk om “ambachtelijk gebrouwen pilsener online te bestellen zonder contract en tegen een concurrerende prijs”, zo meldt het persbericht van de Lieshoutse familiebrouwerij.  De nieuwe manier van bier bestellen is volgens de brouwerij snel en simpel en geeft maximale vrijheid aan horeca-uitbaters. Het concept van Kroon is nieuw in de biermarkt en speelt hiermee optimaal in op de toenemende behoefte van horecaondernemers om zelf te bepalen welk bier zij in hun café, restaurant of sportkantine tappen en wanneer ze dit bestellen. Voor 20.00 uur besteld, de volgende dag in huis. Vanaf 9 januari is Kroon bier online verkrijgbaar via www.kroonbier.nl.

kroon

“Snel, simpel en contractloos”

Jorn van de Ven, Manager E-Commerce, licht toe: “Opvallend genoeg bestond er in de biermarkt geen eenvoudig online concept, waarbij een horecaondernemer direct bij een brouwer fusten kan bestellen en die hij de volgende dag geleverd krijgt, zonder verdere verplichtingen. Door ons te richten op de essentie, het proces efficiënt in te richten en bovendien gebruik te maken van huidige digitale technologieën bieden we onze klant optimaal gemak. Bij Kroon vinden we dat iedere horecaondernemer eenvoudig online toegang moet hebben tot smaakvol bier van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden we een transparante prijs die voor iedereen gelijk is. We zijn enorm trots op deze nieuwe manier van premium pilsener bestellen, namelijk snel, simpel en contractloos.”

Kroon is terug
Kroon is terug

Pilsener met historie

Kroon is een ambachtelijk pilsener met een rijke historie. Het werd voor het eerst gebrouwen in 1627 in het Noord-Brabantse Oirschot. Nu, bijna vierhonderd jaar later, is Kroon bier dus online beschikbaar voor alle horecaondernemers van Nederland. “Het traditionele familierecept is door de eeuwen heen verfijnd en zorgvuldig afgestemd op de smaak van de hedendaagse bierconsument. Het resultaat is een eigenzinnig en zeer toegankelijk kwaliteitsbier”, aldus het persbericht van Bavaria.

Kroon is een zelfstandig onderdeel van Bavaria. Kroon bier fusten zijn online te bestellen. Kroon bier werkt samen met een externe logistiek dienstverlener om de fusten direct af te leveren bij haar klanten.