Bieren

Kaartverkoop Nederlands Bierproeffestival gestart

Het hoogtepunt van de Week van het Nederlandse Bier is het Nederlands Bierproeffestival in Den Haag. De kaartverkoop voor dit festival is gestart.

 

Van 24 mei tot en met 3 juni staat het hele land in het teken van bier tijdens de 8e editie van de Week van het Nederlandse Bier. Tijdens dit jaarlijkse evenement zetten de bierbrouwers, de horeca en de retail bier van eigen bodem in de spotlight. Ze doen dat middels proeverijen, workshops, bierwandeltochten, bierdiners en -festivals door het hele land. Een van de hoogtepunten is het Het Nederlands Bierproeffestival in de Haagse Grote Kerk (24 t/m 26 mei).

200 bieren

Op deze bijzondere locatie presenteren ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 200 verschillende bieren. Bezoekers kunnen bezoekers diverse workshops volgen. De combinatie van bier en food staat centraal. Tijdens de opening op 24 mei wordt hier tevens het Beste Bier van Nederland 2018 bekendgemaakt. De kaartverkoop voor het Nederlands Bierproeffestival is nu gestart. Tot slot krijgt men een uniek kijkje achter de schermen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen (1 t/m 3 juni), wanneer Nederlandse brouwerijen hun deuren openen. Voor een overzicht van de activiteiten en kaartverkoop  zie: www.weekvanhetnederlandsebier.nl.