Jopen horecaconcept
Brouwerijen

Jopen vertelt meer over nieuw horecaconcept

De komende drie jaar gaat Jopen samen met TB Markus tien nieuwe vestigingen openen. Het worden locaties waar craftbier en craft culture de sfeer bepalen. Misschien wordt er zelfs lokaal gebrouwen. De ambitie is er, maar ook de overtuiging dat deze nieuwe locaties buurten nieuw leven gaan inblazen én het merk Jopen verder op de kaart zullen zetten.

Je drinkt er op een doordeweekse dag een limited edition van Jopen of een mooi regionaal bier. Je eet er een andere keer met je familie, als je zin hebt. Op zaterdag draait er een deejay en op zondag speelt er een band. Een week later is er een lezing en op een woensdagavond komt een lokale chef bijzondere gerechten maken en geniet je van bijpassende bieren. Misschien heb je zicht op een brouwinstallatie. Je spreekt er af met vrienden voor een kunstexpositie. Goed bier, beleving en dynamiek.

Voor Entree interviewde ik Michel Ordeman van Jopen en Boudewijn Siliakus van TB Markus. Ze vertellen meer over de plannen en wat je kunt verwachten. Lees het interview hier.

Jopen horecaconcept