Bocktoberfest House of Bird
Bieren Bockbier

House of Bird: gratis toegankelijk Bocktoberfest op 6 oktober

Op vrijdag 6 oktober opent House of Bird vanaf 17.00 uur het bockbierseizoen met hét Bocktoberfest in het Diemerbos. Het belooft een mooie aftrap te worden met onder meer de lancering van het nieuwe bier Kaketoekomst, veiling voor het goede doel, Open NK Rodebock en verschillende DJ’s! Bock deze datum in jouw agenda, want dit wil je niet missen!⁠ ⁠

House of Bird, het officiele proeflokaal van brouwerij Bird Brewery organiseert het Bocktoberfest. Vanaf 17.00 uur knallen er vrolijke vibes door het proeflokaal en lanceert House of Bird het bier Kaketoekomst. De opbrengsten van het bier worden gebruikt om samen met Club Kakatua een trash barrier aan te leggen op Bali, waarmee men daar jaarlijks 20.000 kilo plastic uit de rivier kan halen.

Om extra geld op te halen wordt het eerste fust Kaketoekomst om 17.30 uur geveild, waarbij de winst volledig gaat naar Club Kakatua.

Herfstige bieren uit brouwlab

Het proeflokaal heeft altijd 18 eigen bieren op tap, maar speciaal voor het Bocktoberfest zijn er ook nog enkele herfstige bieren te proeven in het brouwlab. “Gerijpte fusten, bijzondere brouwsels: stuk voor stuk leuke dingen. Verder komen een aantal seizoensbieren nieuw op tap, dus voor de bierliefhebber is er heel veel te ontdekken. Ook hebben wij die dag een speciaal menu dat helemaal past bij een bocktoberfest.” 

Vanaf 17.00 uur draaien ‘DJ Wouter’ en ‘DJ Flop & Jop’ de avond aan elkaar. Vrolijke klanken zorgen voor een positieve sfeer, waarbij zij verwachten dat de dansvloer naarmate de avond vordert steeds voller zal staan! 

Open NK Rodeobock

Er zijn verder een aantal ludieke activiteiten, waarbij je kans maakt om jezelf te kronen tot Nederlands Kampioen tijdens het Open NK Rodeobock vanaf 16.00 uur. Zorg dat jij op 6 oktober het langst blijft zitten op onze Rodeobock en kroon jezelf tot Nederlands Kampioen Rodeobock. Meedoen is gratis, maar plekken zijn beperkt. Schrijf je dus snel in via de website!

Bocktoberfest House of Bird

Over het Bocktoberfest

Het Bocktoberfest vindt plaats op vrijdag 6 oktober van 17.00 tot 23.00 uur in het proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het is gratis toegankelijk. Meer informatie is te vinden op: