Bieren Huisbier

Horecavakblad Entree gaat op zoek naar het Lekkerste Huisbier 2016

Wie heeft het Lekkerste Huisbier 2016? Iedere horecazaak die een bier laat brouwen (of zelf brouwt) dat exclusief voor deze horecazaak is ontwikkeld, kan meedingen naar die titel.

‘Er zal geen ondernemer zijn die niet trots is op zijn huisbier en wellicht is het ook nog eens een rendabele hardloper. Maar er is nog meer om uit het bijzondere brouwsel te halen. Denk aan lof en erkenning van professionals, een officiële titel, oorkonde en landelijke media-aandacht. Daarvoor bestaat namelijk de wedstrijd Lekkerste Huisbier van Nederland’, zo kondigde Entree de vorige editie aan. De verkiezing wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd door Entree Magazine. De Lekkerste Huisbier verkiezing werd geïnitieerd door horecavakblad Proost!, dat later opging in Entree. Sander van Werkhoven van Around the Bar verzorgde de eerste editie, waarna de nieuwe uitgever van Proost, ManagementMedia het overnam.

Rootz Blond van Rootz in Den Haag, won vorig jaar in de categorie licht.
Rootz Blond van Rootz in Den Haag, won vorig jaar in de categorie licht.

Huisbier(en) aanmelden kan tot en met zondag 13 november via redactie@EntreeMagazine.nl. Vermeld in de onderwerpregel: Lekkerste Huisbier 2016. Geef ook de volgende zaken aan.
* Omschrijving van het bier (bierstijl, brouwerij, alcoholpercentage, naam)
* Motivatie om het te (laten) brouwen.
* Een (grote) afbeelding van het/de glaswerk/fles/etiket/tapruiter/viltje).

Jury

De jury, die  bestaat uit Derek Walsh, Fiona de Lange, Puck Kerkhoven, Henri Reuchlin en Theo Flissebaalje zal de ingezonden bieren begin december proeven en beoordelen in de Jopenkerk.