Maximus Bling Blingt
Barley Wine

Het is goud wat er Bling Blingt bij Maximus

Het is niet al goud wat er blinkt, maar een uitzondering daarop is de nieuwe Bling Bling Barley Wine (10%) van Maximus Brouwerij uit Utrecht. Volgens de brouwers een vol en hartverwarmend bier.

Door het toepassen van zogenaamde ‘diphopping’ heeft deze barley wine een lading Chinook, Simcoe en Talus hop gekregen, net voor het begin van de fermentatie. En dat geeft prachtige smaken aan deze Bling Bling mee, waarbij mooie bittere tonen worden afgewisseld met dennennaalden, grapefruit, sinaasappel en karamel.

Bling Bling Barley Wine maakt deel uit van de Maximus Specials reeks en is verkrijgbaar op blik & fust.

Dit is Maximus:


Maximus is een onafhankelijke brouwerij, opgericht in 2011 en geworteld in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Maximus brouwt ambachtelijke bieren en staat voor puur, doordrinkbaar en kwalitatief hoogstaand bier. De authentieke brouwinstallatie met haar koperen ketels is te bewonderen vanuit het sfeervolle proeflokaal. Naast vaste bieren, waaronder de bekroonde blonde Pandora, maakt Maximus seizoenbieren en gelimiteerde specials met een onderscheidend karakter.

Bling Bling Barley Wine Maximus

Maatschappelijk verantwoord

Maximus wil een maatschappelijk verantwoorde brouwerij zijn, waarbij ‘samen’ het sleutelwoord is. Om bieren te brouwen, in het werken met lokale ondernemers en om via het proeflokaal mensen uit de buurt samen te brengen en te verbinden. Maximus is ook een leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer een kans krijgen om aan het werk te komen.