Lagunitas hazy walks
New England IPA

Hazy Walks in Den Haag met Lagunitas

Ter introductie van de nieuwe IPA ‘Hazy Wonder’, introduceert Lagunitas de Hazy Walks. Drie insider (wandel)routes in het Californië van Nederland: Den Haag/Scheveningen. De Hazy Walks zijn samengesteld door lokale helden Trobbies, Nienke Lit en Pat Smith. Deze zomer ontdek jij ‘de Californië vibe’!

‘We willen rollend met ons skateboard de boulevard op, met vrienden IPA’s drinken op het strand, spontaan surfen wanneer de ‘swell’ goed is en proosten op het leven. Samen met de leukste mensen (en honden) om ons heen. Het liefst onder de Californische zon, waar ze deze ‘way of living’ maar al te goed begrijpen. Maar zolang dat niet kan, brengt Lagunitas deze ‘West Coast spirit’ gewoon naar jou, hier aan de westkust van Nederland. Overigens zijn deze routes helemaal niet seizoensgebonden en ook leuk in de winter’, zo meldt het persbericht.

Lagunitas Hazy Walks

Bring your dog

De van oorsprong Californische brouwerij Lagunitas vroeg drie insiders uit Den Haag en Scheveningen naar hun favoriete plekken deze zomer. Deze plekken zijn verzameld in de Hazy Walks, drie wandelroutes van ongeveer 45 min. die je alleen, met vrienden of met je hond kunt doen. Want bij Lagunitas houden ze van honden, kijk maar naar de blikken en flessen. De routes brengen je naast de favoriete plekken van Trobbies, Nienke en Pat, ook langs verschillende horecazaken waar ze Lagunitas schenken. De Hazy Walks zijn te downloaden via www.lagunitas.nl/hazywalks.

Lagunitas Hazy Walks
Nienke

Westcoast Vibe

Lagunitas nodigt iedereen uit de West Coast vibe van Californië te ontdekken in Den Haag/Scheveningen. De nieuwe Lagunitas IPA ‘Hazy Wonder’ zit boordevol Sabro, Citra, Cashmere en Comet hops wat een zachte, tropische fruitsmaak geeft. “Truly a wonder to behold”. Een licht bitter en troebel fenomeen die smaakt naar meer. Als je normaal IPA wat te bitter vindt, probeer dan Hazy Wonder.

Nieuwsgierig naar Hazy Wonder? Hazy Wonder is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn en heeft een verkoopadviesprijs € 2,29 per blik. Op de drie Hazy Walk kaarten staat aangegeven welke horeca in Den Haag en Scheveningen Lagunitas en Hazy Wonder schenken.