Bieronderwijs Brouwerijen Brouwers

Gulpener Brouwlokaal 1 december open

De vrije brouwer had een droom. En die droom komt uit op 1 december. Dan gaat het Gulpener BrouwLokaal open. De brouwer die al een uniek verhaal heeft, gaat dat verhaal voortaan vertellen, maar maakt er nog meer een beleving van.

‘Op 1 december a.s. is het zover. Dan wordt onze droom werkelijkheid: de opening van het Gulpener BrouwLokaal. Als Vrije Brouwer gaan we iedere dag het experiment aan. We doen wat goed voelt en volgen onze passie. Die vrijheid delen we in ons nieuwe BrouwLokaal, het thuis van De Vrije Brouwer’, schrijven Jan-Paul en Maartje Rutten.
ashampoo_snap_2016-11-22_19h36m21s_002_

Beleving

Leer brouwen in de Microbrouwerij. Proef van meer dan 100 bierstijlen uit de hele wereld in de Smaakbibliotheek. Verrijk je bierkennis in het Studielab. Koop je eigen brouwartikelen in de Bierwinkel. Proef mee met de Bierexperimenten van de groenste brouwerij van Nederland. Ontdek de brouwerij tijdens een rondleiding en laat je verrassen door de smaak van de regio. Je vindt het allemaal in het Gulpener BrouwLokaal in Gulpen. Nog meer reden om het fraaie Zuid-Limburg te bezoeken.