Bieren Brouwerijen Uncategorized

FEESTELIJKE OPENING NIEUWE BROUWERIJ DE 7 DEUGDEN

Op donderdag 12 april 2018 heeft Brouwerij De 7 Deugden eindelijk haar intrek genomen in een volledig nieuw pand aan de Akersluis 8 in Amsterdam Sloten. Op vrijdag 11 mei zal de officiële opening plaatsvinden. Iedereen is dan welkom voor een rondleiding en/of het proeven van onze heerlijke bieren. Er zal muziek zijn en lekkere borrelhappen en haring worden verzorgt door lokale ondernemers.

Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom. Rond 14.30 uur zal er een korte toespraak zijn, waarna Brouwerij De 7 Deugden officieel is geopend. Om 20.00 uur zullen de deuren sluiten.

Bij Brouwerij De 7 Deugden werken mensen met een beperking. Mensen die nergens anders aan de slag komen. De brouwerij beschikt over een brouwzaal met een productiecapaciteit van 40.000 liter per maand waar in totaal 16 verschillende bieren gebrouwen zullen worden. Er is mogelijkheid voor een rondleiding en voor een proeverij, informatie hierover vindt u op de website www.de7deugden.nl. Tevens beschikt de brouwerij over een kleine winkel.