Dutch Craft Beer Conference
Bieren Brouwerijen

Dutch Craft Beer Conference 2023

Op donderdag 23 maart 2023 is het zover! Dan organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de 7e editie van haar jaarlijkse congres. Dit jaar vanuit het 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Onder het thema: Brewing Energy Efficient & Responsible krijgt de bezoeker informatie over actuele, duurzame en sociale vraagstukken. Denk hierbij aan het duurzaam en verantwoordelijk omgaan met grondstoffen en energie. Hoe doe je dat? Ook is er aandacht voor de werknemers in brouwerijen. Wat werkt en hoe ga je goed en verantwoord met je personeel om?

Conference

De Dutch Craft Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement, dat zich richt op het delen van kennis tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door een divers en boeiend programma met verschillende lezingen en workshops. Ook is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten, kennis uit te wisselen en te netwerken tijdens de informatiemarkt, de lunch of de afsluitende borrel. Bierbrouwers, eigenaren van brouwerijen, huurbrouwers, biersommeliers, StiBON studenten en bierleveranciers, iedereen is welkom!

Dutch Craft Beer Conference

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter dit jaar is Perry de Man. Hij is veelzijdig en werkt als DJ en als kok bij De Toko Rotterdam, Falafval en 24Kitchen. Samen met Craft maakte hij de documentaire ‘Op zoek naar smaak’. Hij is zeer goed bekend in de culinaire wereld en het brouwen van bier zowel toen als nu.

Programma en informatiemarkt

Net als voorgaande jaren is er een zeer divers en interactief dagprogramma. Bezoekers krijgen de ruimte om allerlei informatieve en interactieve sessies bij te wonen. Je kunt als bezoeker aan dit congres zelf kiezen waar je heen wilt en welke kennis je mee naar huis wilt nemen. Zo kunnen bezoekers die workshops/lezingen volgen die voor hen interessant zijn. Naast een inspirerend programma is er ook een informatiemarkt. Hier presenteren weer tientallen binnen- en buitenlandse leveranciers van brouwdiensten en -producten zich. Bezoekers kunnen de hele congresdag de diverse stands bezoeken. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en beantwoorden vragen van bezoekers. Hier vind je het hele congresprogramma.

Sociaal programma

Na het grote succes van vorige jaar is het er weer; het sociale programma. De middag en avond vóór het congres (22 maart) kun je als bezoeker genieten van wat ’s-Hertogenbosch én bier te bieden hebben. We starten met een bierproeverij en rondleiding bij Stadsbrouwerij van Kollenburg. Te voet gaan we daarna naar de Bossche Brouwers voor een heerlijk bier-spijs diner. Er zijn 50 plaatsen beschikbaar en vol=vol. Meer informatie vind je hier.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van CRAFT. Dit geldt zowel voor het congres van 23 maart 2023 als voor het sociaal programma van 22 maart. Meer informatie over kosten en aanmelden vind je op website van CRAFT.