Frontaal Little Bar
Biercafé Proeflokaal

Dit eet je straks bij Frontaal Little Bar Utrecht

Deze Lente openen Roel van brouwerij Frontaal en Fred van Little Beershop een bierrestaurant in het centrum van Utrecht. Het wordt een plek waar bier, eten en gezelligheid samenkomen. “We combineren de beste speciaalbieren met bijpassende planken vol met lekkere gerechtjes om samen met je vrienden te delen. Bij ons bestel je straks de beste borrelplank van Nederland.”

Roel en Fred

Specialiteiten

De specialiteit van het nieuwe restaurant zijn sliders, kleine hamburgers met verschillende toppings.

Sliders met Spicy Berry saus

Runder of vegetarische burger met sappige tomaten, cheddar en saus van blauwe bessen. Gemberbier en chipotle pepers geven een extra kick.

Chicken & Waffles sliders

Malse kippendij met een korstje tussen twee zoete wafels met maple sirup. Dippen in hete chilisaus.

Vegetarische burger met 7 ingrediënten

Alles behalve vlees: burger van ui, paddestoelen, chilipoeder, kidneybonen, zwarte bonen, walnoten, quinoa en als geheim ingrediënt een scheutje bourbon barrel aged stout.

Hot Dog Sliders met Mango-Pineapple Salsa

Knapperige (vegetarische) knakworst in een broodje met een onweerstaanbare fruit salsa van mango en ananas. Deze combineer je natuurlijk met een hazy NEIPA.

Bratwurst slider met bierkaas en ui

Pretzel burger met een originele Duitse Bratwurst met gesmolten bierkaas en in bier gekarameliseerde uien met zuurkool.

Asian Sliders met Gochujang Mayo

Minibrioche met een (vegetarische) burger geglaceerd met zoete sojasaus, gegarneerd met Koreaanse gochujang mayo en pickles.

Frontaal Little Bar

Update: 88% gehaald met 170+ investeerders

Voor de financiering van Roel en Freds plannen zijn ze een crowdfunding gestart. Met het geld wat ze hiermee ophalen verbouwen ze de locatie tot een mooie hotspot met 30 taps, een compacte professionele horecakeuken en een stoer interieur. Hiervoor hebben ze minimaal €250.000 nodig.