Collab Gulpener Mikkeler
Bieren

Collab Gulpener Bierbrouwerij en Mikkeller

Gulpener Bierbrouwerij en de befaamde Deense Craft Bierbrouwerij Mikkeller kondigen de introductie aan van hun nieuwste brouwsel, “Best of Both Worlds.” Dit exclusieve bier is voor het eerst onthuld tijdens het jaarlijkse Gulpener HopFest, een viering gewijd aan de oogst van de lokale hop van hopboer Roger Wouters.

Aankondiging op HopFest

Het Gulpener HopFest is een jaarlijks terugkerend event waar vrienden, familie, bierliefhebbers en relaties samenkomen om te genieten van overheerlijke bieren, de warme festivalsfeer, lokale culinaire lekkernijen, livemuziek en nog veel meer. Dit jaar staat het evenement in het teken van de exclusieve onthulling van “Best of Both Worlds,” een heel bijzonder bier dat voortkomt uit de samenwerking tussen Gulpener en Mikkeller.

De collab werd aangekondigd tijdens het Gulpener Hopfest (foto: Facebookpagina Gulpener Bierbrouwerij)

“Grensverleggende creativiteit” Mikkeler

Mikkeller oprichter Mikkel Bjergsø deelt zijn enthousiasme over deze buitengewone samenwerking: “I am very happy for this collaboration with our friends at Gulpener. To be able to brew a ‘Danish style classic’ with a Dutch twist has been fun and challenging. And by the way – the beer turned out great!” Brouwmeester van Gulpener, Bas Jacob, voegt eraan toe: “Dit bier is het resultaat van het beste van twee werelden: onze passie voor traditioneel vakmanschap en lokale ingrediënten en Mikkeller’s grensverleggende creativiteit.”

Tijdelijk in horeca en supermarkt

“Best of Both Worlds” belooft een smaakvolle ervaring te bieden met zijn zachte zoetheid en romige body. Bovendien is dit bier biologisch, waardoor het niet alleen lekker is, maar ook goed voor de planeet. Het bier is tijdelijk verkrijgbaar in supermarkt en (vanaf week 40) horeca.

Collab Gulpener Mikkeler