Nathals en Brouwersnös
Brouwerijen

Nathals wordt mede-eigenaar van Brouwersnös

Samen ‘thuus kommen’ voor Nathals Bier en het Brouwersnös in Groenlo

Er komt de laatste tijd in het oosten van het land al heel wat spektakel los bij het vrije biermerk Nathals . “Een volgende stap voor het bruisende gerstenat is nu een feit. Nathals heeft getekend voor een mede-eigenaarschap in brouwerij Brouwersnös uit Groenlo”, maakt de Groenlose brouwer in een persbericht bekend.

“Frisse doordrinker”

Nathals Bier is zich aan het bewijzen als frisse doordrinker in het Oosten van het land en faciliteert op steeds meer evenementen, in winkels en horeca. “De trend van een licht bier met een ziel zet zich voort. Dit alles was natuurlijk niets geweest zonder de brouwers. Brouwersnös in Groenlo brouwt nu al geruime tijd Nathals Bier.”

Brouwersnös

Craftbier Brouwerij Brouwernös is een jonge, hypermoderne brouwerij met ruime capaciteit. “Gelegen aan de gracht in Groenlo, de Stad van het bier in het Oosten van het land. Door traditioneel te brouwen met open vergistingskuipen onderscheidt de brouwerij zich en zet zich veelzijdig met een scala van alderbastend mooie bieren in de markt”, gaat het persbericht verder.

D’ran gaan

“We kunnen nu gezamenlijk Brouwersnös én Nathals bier op de kaart zetten en d’ran gaan”, aldus Rob Porskamp, van Brouwersnös. “Iedereen kan nu de plek waar Nathals gebrouwen wordt, komen bezoeken, beleven, ruiken en voelen! Het biedt enorme kansen.’ zegt Tijn Spekkink van Nathals. ‘Onze droom is bier met hart en ziel leveren in heel Oost Nederland en uiteindelijk ver daar buiten. Echt bier van hier!”.

Nathals is trots op de verkregen aandelen van de brouwerij. Een startschot van vele nieuwe positieve uitdagingen en het verder bouwen aan een gezamenlijke droom.

Nathals en Brouwersnös