't IJ Brandt & levie
Bier en eten

Brandt & Levie maakt worst van ’t IJ session IPA

Vandaag lanceren de worstmakers en bierbrouwers een droge worst met gerookte mout en ’t IJ Session IPA. Bier en worst met Amsterdamse roots; een samenwerking die van de bucketlist af kan. 

Natje en droogje ineen

Om de samenwerking te vieren geven ze vandaag, 17 juli, een rondje van de zaak: gratis bier en worst in verschillende horecazaken in Nederland. De droge worst is gemaakt van goed gehouden varken en ontwikkeld door Jiri Brandt en hoofdbrouwer Tjalling Landman. Zij kozen ervoor de Session IPA te gebruiken in de worst. De hoppige bitters en citrustonen van het bier worden benadrukt door de gerookte mout. ‘Een natje en een droogje’ ineen.

Ij Brandt & Levie

Collabs

Regelmatig bundelt Brandt & Levie de krachten met mensen of merken die hen inspireren. Samen laten zij de creativiteit los in de Brandt & Levie keuken met als resultaat bijzonder lekkere worst. Eerder verschenen onder andere collabs met Jonnie Boer***, Joris Bijdendijk*, de wereldberoemde Italiaanse slager Dario Cecchini en het Schotse whiskymerk Laphroaig.

De Brouwerij ‘t IJ worsten zijn vanaf vandaag tijdelijk in de winkels verkrijgbaar en te proeven in het proeflokaal De Molen