Bocktoberfest
Bieren Bockbier

Bird Brewery: gratis Bocktoberfest op 1 oktober

Op zaterdag 1 oktober opent Bird Brewery het bockbierseizoen bij House of Bird met het Bocktoberfest. Een gratis toegankelijk feest met unieke bieren, livemuziek van één van Nederlands bekendste coverbands en het Open NK Bockspringen. Om 15.00 uur wordt het seizoen ingeluid met een fust van het huis. Bock de datum in jouw agenda!

Het Bocktoberfest wordt georganiseerd bij House of Bird, het officiële proeflokaal van brouwerij Bird Brewery. Om 15.00 uur openen zij het feest met een gratis fust van hun bockbier Lekkerinde Kauw. “We openen het bockbierseizoen met een fust van ons eigen bockbier”, vertelt medeoprichter Rik van den Berg. “Verder hebben we een aantal unieke bieren gebrouwen op de Minibrew, zijn er leuke activiteiten en zullen we proosten met livemuziek en natuurlijk ons eigen bockbier.”

Bier, food & live muziek

Het proeflokaal heeft altijd 18 eigen bieren op tap, maar speciaal voor het Bocktoberfest brouwen zij ook nog 4 exclusieve bieren in hun brouwlab. “Dit zijn unieke bieren die we alleen dan schenken. Verder komen een aantal seizoensbieren nieuw op tap, dus voor de bierliefhebber is er heel veel te ontdekken. Ook hebben wij die dag een speciaal menu met onder meer bierstoof en bockworst.” 

“Vanaf 15.00 uur klinken meteen de vrolijke vibes van The Tributes. Het is één van de meeste succesvolle Nederlandse coverbands, bekend van de aftershows van o.a. Kensington, Guns ’N Roses, Bon Jovi en The Rolling Stones. Een garantie voor een feestje. Vanaf 19.00 uur neemt DJ Joppe vervolgens het feestje over en knalt hij het dak er zeker af!”

Bocktoberfest

Open NK Bockspringen

“Er zijn verder een aantal ludieke activiteiten te doen, waarbij je zelfs kans maakt om jezelf te kronen tot Nederlands Kampioen tijdens het Open NK Bockspringen vanaf 16.00 uur. De bockspringer die het parcours het snelst aflegt gaat ervandoor met de titel en uiteraard een mooie prijs. Meedoen is gratis, maar plekken zijn beperkt. Schrijf je dus snel in via de website.”

Over het Bocktoberfest

Het Bocktoberfest vindt plaats op zaterdag 1 oktober van 15.00 tot 23.00 uur in het proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het is gratis toegankelijk. Meer informatie is hier te vinden.