Beer geeks beat ALS
Bierfestivals Bierwereld

Beer Geeks Beat ALS: ruim 35.000,- opgehaald!

Zaterdag 26 maart 2022 was de laatste dag van de actie Beer Geeks Beat ALS 2021/2022. De actie werd dit jaar afgesloten met een veiling tijdens het Bier en Big | End of Winter-festival in Eindhoven. Er werd enthousiast geboden op diverse prachtige bierpakketten, maar ook o.a. een dagje brouwen en een bierdiner brachten mooie bedragen in het laatje! Na de veiling is de cheque met een eindbedrag van €35.140,- overhandigd aan Marian van Eldik van Stichting ALS Nederland.

Beer Geeks beat ALS
Veilingmeester Ferry Wijnhoven in actie

Beer Geeks Beat ALS “Light”-editie

De Beer Geeks Beat ALS- actie was dit jaar wat compacter van opzet, maar toch is er €35.140,- opgehaald. De Beer Geeks zijn trots op de bierwereld en dankbaar voor de inzet van iedereen die hier – op welke manier dan ook – aan heeft bijgedragen. In 4 jaar is met de actie Beer Geeks Beat ALS bijna 300.000 euro opgehaald voor onderzoek naar deze dodelijke ziekte.

Beer Geeks beat ALS
Gina Bartol, Marian van Eldik, Ferry Wijnhoven en Alex de Vries – Marian van Eldik van Stichting ALS Nederland heeft de cheque van Beer Geeks Beat ALS in ontvangst genomen

Doneren

De Beer Geeks Beat ALS-actie is afgelopen, maar als je nog wil doneren ga naar de website Stichting ALS en draag je steentje bij.

Fotocredits: Johnny Cleven, Addicted2craftbeer