Dutch Craft beer Conference 2024
Bierwereld

Back to Basic: Dutch CRAFT Beer Conference 2024  

Over drie weken start de 8e editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in ’s Hertogenbosch. Ontdek, leer en proef meer over bier op woensdag 31 januari en donderdag 1 februari 2024. Dit jaar staat de conferentie in het teken van ‘Back to Basic’. Het belooft een interessante conferentie te worden voor iedereen met passie voor het brouwen dan wel leveren van bier.

Tijdens de Dutch CRAFT Beer Conference komt de bierwereld samen. De conferentie omvat een gevarieerd scala aan onderwerpen. Van brouwen, duurzaamheid, kwaliteit en ondernemerschap tot marketing en sales, deze thema’s bieden een andere kijk op de bierindustrie. Hierdoor belichten we niet alleen de basis van het brouwen, maar verkennen we ook de bredere aspecten die invloed hebben op de moderne bierindustrie.  

Sprekers en leveranciers

Verschillende keynote sprekers betreden het podium om hun kennis en ervaring te delen. Tijdens deze keynotes gaan we onder andere in op ‘Van bier naar BR; het brouwproces kan korter’, ‘Opleidingen, wat en waarom’ en ‘Professionele hopteelt in Nederland’. Na de keynotes duiken we samen in de traditionele manier van bierbrouwen en het optimaliseren van het brouwproces tijdens inspirerende workshops.  

Op de beursvloer is er niet alleen veel informatie te vinden, maar hier vind je ook een mooie diversiteit aan leveranciers, zoals Ninkasi Rentals, Hopster, Ayano, Fermentis, Reynders, NOMOQ, Kegstar, SBI en GEA. De Dutch CRAFT Beer Conference is niet alleen een plek van inspiratie en educatie, maar ook een ontmoetingsplek waar de diversiteit van de bierwereld tot leven komt.

 

Dutch Craft Beer Conference

Tickets

Wil je erbij zijn, maar heb je nog geen tickets? Meld je dan snel aan via de CRAFT-website. Het sociaal programma op 31 januari is al helemaal vol, maar voor de conferentie op 1 februari zijn nog tickets beschikbaar! We hopen je binnenkort te begroeten in Den Bosch.

We verwelkomen alle bierliefhebbers met passie voor het ambacht op dit congres. Ben jij erbij?