Beerwulf 5 jaar
Bieren Webwinkels bier

5 jaar Beerwulf: verjaardagsbier én bierprijzen

Online bierwinkel Beerwulf.com bestaat vijf jaar en dat viert de online bierwinkel goed. Al vijf jaar lang bedient Beerwulf bierliefhebbers, om ze thuis de ultieme bierervaring te geven.

Wat begon als een webshop met losse flessen en blikken bier is inmiddels een bierplatform met bierpakketten, thuistaps, biervaten en alle accessoires die je nodig hebt om thuis van bier te genieten. Speciaal voor dit lustrum introduceert Beerwulf twee exclusieve verjaardagsproducten én gaat Beerwulf helemaal ‘Willy Wonka’ met vijf Golden Tickets die toegang verschaft tot een waanzinnige bierprijs.

Beerwulf
Het speciaalbier verjaardagspakket

Iets te vieren?

Uit het persbericht: ‘Een verjaardag, nieuw huis, nieuwe baan of gewoon ‘het leven’. Heb je iets te vieren, surf dan eerst even naar Beerwulf.com. Bij de online bierwinkel snappen ze namelijk heel goed, dat een geslaagd feestje begint met het in huis halen van de juiste ingrediënten. En daar is bier toch vaak één van de belangrijkste ingrediënten van. Beerwulf maakt het je makkelijk en introduceert speciaal voor het vijfjarig bestaan een nieuw speciaalbier verjaardagspakket met zeven speciaalbieren, snacks en een Beerwulf glas. Meer heb je niet nodig. Toch? Handig voor je eigen feest of die van een ander. Want met dit pakket geef je ook een origineel cadeau aan andere bierliefhebbers. Beerwulf levert binnen 24 uur aan je deur en geeft je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap toe te voegen.’

Beerwulf

Happy Howling

De Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing heeft, om de verjaardag van Beerwulf wat ‘serious flavour’ te geven, het verjaardagsbier voor Beerwulf gebrouwen. En zoals van Two Chefs Brewing te verwachten, kreeg de hoppige Oat Pale Ale, ook een toepasselijke naam: Happy Howling. Het feestbier biedt fruitige tonen van passievrucht en meloen, een frisbittere afronk en dankzij de haver een licht romig mondgevoel. Happy Howling is tijdelijk én exclusief te bestellen voor The SUB, die ook te koop is via Beerwulf.com.

Golden ticket tot het (bier)paradijs

Wie jarig is deelt uit, vinden ze bij Beerwulf.com. Daarom gaat Beerwulf , als klap op de vuurpijl, tussen nu en 31 maart helemaal ‘Willy Wonka’ met vijf Golden Tickets die toegang geven tot vijf volledige uitgeruste thuisbars. Beerwulf maakt vijf winnaars blij met een BLADE biertap, een barkit, bierglazen en 50€ tegoed om te besteden op Beerwulf.com. Iedereen die in maart een product koopt bij Beerwulf.com maakt kans op een van de Golden Tickets. Er is geen minimum order nodig. Lees hier meer.

Beerwulf 5 jaar
Beerwulf
Two Chefs brouwde het feestbier